Guangdong Dongpin Beauty Medical Equipment Co., Ltd. është themeluar në vitin 2002 dhe është një prodhues i dedikuar për pajisjet e bukurisë dhe programet ODM. shkallë fabrika e 20,000㎡, 4 linjat kryesore automatike të prodhimit, me inspektorët e kontrollit të cilësisë gjatë tërë prodhimin nga materiali hyrëse të kuvendit.

Enquiry TANI