krevat Bukuri
 • DP-8030 Shtrati bukurie elektrike (një motor)
  DP-8030 Shtrati bukurie elektrike (një motor) Cili është çmimi i shtratit të thjeshtë të terapisë masazh DP-8030? Ndërsa industria prodhuese vazhdon të rritet dhe zgjerohet, do të ketë nota dhe marka të ndryshme të shtretërve të fizioterapisë në treg. Në mënyrë që të kujdesem për dashurinë e publikut të gjerë, Dongpin i ri…
 • DP-8131 Shtrat elektrik i bukurisë (Dy motorë)
  DP-8131 Shtrat elektrik i bukurisë (dy motorë) DongPin ofron shtretër të bukurisë së fytyrës në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo përdorues të mund të marrë…
 • DP-8222 Shtrat hidraulik bukurie për sallon bukurie
  DP-8222 Shtrat hidraulik bukurie për sallonin e bukurive DongPin ofron shtretër bukurie të fytyrës në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo përdorues të mund…
 • DP-8273 Shtrati elektrik i bukurisë (dy motorë)
  DP-8273 Shtrati elektrik i bukurisë (dy motorë) DongPin ofron shtretër të bukurisë së fytyrës në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo përdorues të mund të marrë…
 • DP-8294 Shtrat elektrik i bukurisë (motor tre)
  DP-8294 Shtrat elektrik i bukurisë (motor tre) DongPin ofron shtretër të bukurisë së fytyrës në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo përdorues të mund të marrë…
 • DP-8330 Shtrat hidraulik bukurie për sallon bukurie
  DP-8330 Shtrati bukurie hidraulike për sallon bukurie DongPin ofron shtretër bukurie të fytyrës në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo përdorues të mund…
 • DP-8337 Shtrat hidraulik bukurie për sallon bukurie
  DP-8337 Shtrat hidraulik bukurie për sallonin e bukurisë DongPin ofron karrige masazhesh në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo përdorues të mund të marrë…
 • DP-8394 Shtrat elektrik bukurie (katër motorë)
  DP-8394 Shtrat elektrik bukurie (katër motorë) DongPin ofron shtretër të bukurisë së fytyrës në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo përdorues të mund të marrë…
 • DP-8430 Shtrat hidraulik bukurie për sallon bukurie
  DP-8430 Shtrati bukurie hidraulike për sallon bukurie DongPin ofron tavolinë ekzaminimi krevat hidraulik bukurie në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo…
 • DP-G902 Shtrati masazh elektrik (motor tre)
  DP-G902 Shtrati masazh elektrik (motor tre) DongPin ofron shtretër të bukurisë së fytyrës në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo përdorues të mund të marrë…
 • DP-G903 Shtrati masazh elektrik (katër motorë)
  DP-G903 Shtrati masazh elektrik (katër motorë) DongPin ofron shtretër të bukurisë së fytyrës në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo përdorues të mund të marrë…
 • DP-G904 Shtrati masazh elektrik (katër motorë)
  DP-G904 Shtrati masazh elektrik (katër motorë) DongPin ofron shtretër bukurie për fytyrën shtrat elektrik masazhesh në shumë stile dhe funksione. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo…
12 faqe 1 të 2
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
Enquiry TANI
Enquiry TANI