shtrat hidraulike masazh
  • DP-8330 Shtrat hidraulik bukurie për sallon bukurie
    DP-8330 Shtrati bukurie hidraulike për sallon bukurie DongPin ofron shtretër bukurie të fytyrës në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo përdorues të mund…
  • DP-8337 Shtrat hidraulik bukurie për sallon bukurie
    DP-8337 Shtrat hidraulik bukurie për sallonin e bukurisë DongPin ofron karrige masazhesh në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo përdorues të mund të marrë…
  • DP-8430 Shtrat hidraulik bukurie për sallon bukurie
    DP-8430 Shtrati bukurie hidraulike për sallon bukurie DongPin ofron tavolinë ekzaminimi krevat hidraulik bukurie në stile dhe funksione të shumta. Ejani të zgjidhni atë të duhurin për studion / klinikën tuaj! Shtretërit elektrikë vijnë me motorë pa zhurmë të dhënë me 3 vjet garanci. Shtretërit jo elektrike janë të dizajnuara për funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm në mënyrë që çdo…
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
Enquiry TANI
Enquiry TANI