×
Skincare Refrigerator
Skincare Refrigerator
Skincare Refrigerator
Skincare Refrigerator
Skincare Refrigerator
Skincare Refrigerator
Фрижидер за нега на кожата

Фрижидерот за нега на кожата може погодно да ги чува вашите скапи производи и козметика за нега на кожата, и може да биде добро поставена на која било масичка за облекување, но покрај тоа што е убава, ладењето производи за нега на кожата всушност можат да имаат корист од вашата кожа. Експериментите покажаа дека производите за нега на ладна кожа се најкорисни кога сакате да ги стегнете крвните садови за да добиете поцврсто, поцврст изглед на кожата (како што се намалување на темните кеси или подпухнатост).

Детали за производот Повратни информации сега

Фрижидер за нега на кожата

*Фрижидерот за нега на кожата може погодно да ги чува вашите скапи производи и козметика за нега на кожата, и може да биде добро поставена на која било масичка за облекување, но покрај тоа што е убава, ладењето производи за нега на кожата всушност можат да имаат корист од вашата кожа. Експериментите покажаа дека производите за нега на ладна кожа се најкорисни кога сакате да ги стегнете крвните садови за да добиете поцврсто, поцврст изглед на кожата (како што се намалување на темните кеси или подпухнатост).

 

*Ова значи дека кремите за очи, креми за лице, жад ролери за убавина, а производите со висока содржина на витамин Ц се подобри кога се чуваат во фрижидер, додека производи на база на вода (како што се тонер и маска) може да обезбеди ефекти на ладење и да направи досадна или изгорена кожа .

 

mini cosmetic fridge mini cosmetic fridge mini cosmetic fridgemini cosmetic fridgemini cosmetic fridge

 

Имајте на ум следниве точки кога купувате:

Големина: Прво проверете ги производите што ги поседувате и бројот на користени производи.

На пример, четирилитарски фрижидер може да собере шест конзерви од 12 унци, па конзервата со редовна големина има доволно простор за складирање.

Внатрешни работи: Побарајте фрижидери со подвижни полици затоа што можете да ги користите за да го прилагодите просторот.

Температура: Обрни внимание на температурата на ладилникот. Работата на ладилниците за нега на кожата е различна од онаа на мини преносни фрижидери за храна. За производи за убавина, само проверете дали работната температура на ладилникот не е пониска од 32ºF за да не замрзнуваат. "

 

Нашата фабрика

 

Најчесто поставувани прашања:

1.Дали сте производител?

А.: Да. Ние сме производител со 15 долгогодишно искуство,се наоѓа во Фошан,Кина.

2.Гарантирајте го квалитетот на производот, што правиш?

А.: Ние имаме 8 професионален инспектор за квалитет за да се обезбеди висок квалитет на сите наши производи пред пакувањето.

По откривањето, производот ќе биде темелно избришан и исчистен пред пакувањето.

3.Може ли цената да биде поевтина?

А.: ДА. Постигната е одредена сума и цената е поповолна. Веднаш контактирајте го вашиот консултант за продажба.

4.Можете ли да прифатите кориснички нарачки? Нарачки за OEM или ODM?

А.: Да. Ние можеме. Прилагодените нарачки се секогаш добредојдени, како и OEM и ODM.

5.Дали има место во американскиот прекуокеански магацин?

Да. Некои производи имаат мал попис во Тексас, САД. Ако сте заинтересирани за купување, ве молиме контактирајте го консултантот за продажба што е можно поскоро.

Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА

Препорака на производот

ИСТРАУВАЕ СЕГА