• Дома
 • Табела за маникир
Табела за маникир
 • Пренослива маса за нокти DP-3416
  Пренослива маса за нокти DP-3416 Уметноста за нокти е трендовска уметност во индустријата за убавина. Се повеќе и повеќе маникири започнуваат сопствен салон за нокти како бизнис. За почетници, флексибилен, економска и мултифункционална маса за нокти ќе биде голема помош.   Опремен со систем за вентилација (ламбата + вентилаторот)....
 • DP-3482 Мобилна маса за маникир
  DP-3482 Подвижна маса за нокти Уметноста на ноктите е трендовска уметност во индустријата за убавина. Се повеќе и повеќе маникири започнуваат сопствен салон за нокти како бизнис. За почетници, флексибилен, економска и мултифункционална маса за нокти ќе биде голема помош.   Димензија: 122*44*115см Големина на пакување: 71*46*64(1/2)131*51*9+49*51*9(2/2)CM CBM: 0.38 В.:...
 • DP-3802 Преклопна маса за нокти
  DP-3802 Преклопна маса за нокти Уметноста на ноктите е трендовска уметност во индустријата за убавина. Се повеќе и повеќе маникири започнуваат сопствен салон за нокти како бизнис. За почетници, флексибилен, економска и мултифункционална маса за нокти ќе биде голема помош. Опремен со систем за вентилација (ламбата + вентилаторот). …
 • DP-3902 Табела за нокти за преклопување
  DP-3902 Табела за нокти за преклопување Уметноста на ноктите е трендовска уметност во индустријата за убавина. Се повеќе и повеќе маникири започнуваат сопствен салон за нокти како бизнис. За почетници, флексибилен, економска и мултифункционална маса за нокти ќе биде голема помош. Целосна димензија: 112*45*76см Преклопена димензија: 44*45*76см карактеристики: 1.Со сопирачка
 • DP-3903 Двојна маса за нокти
  DP-3903 Double nail table Nail Table With Extractor Fan, Nail tech table Dong pin, Manicure Tables Wholesale, Nail tech table Nail tech table, Double Manicure Table Nail art has been a trendy art in the beauty industry. Се повеќе и повеќе маникири започнуваат сопствен салон за нокти како бизнис. For…
 • Количка за убавина за дезинфекција DP-T601
  Количка за убавина за дезинфекција DP-T601 Количката за колички е мебел што мора да го имате во вашиот салон / студио. Кастори без бучава, непречено движење и функционалност е она што треба да го има убавиот количка. Детали Димензија 55*40*82 CM CBM 0.2 Н.В.:26 КГС Г.В.:33 Карактеристики на KGS: 1.со стерилизирана УВ ламба 2.со слајд против судир 3.со две фиоки 4.ултравиолетово зрачење за
 • Табела за салони за нокти DP-3481
  Manicure Table With Dust Extractor, Salon Table Salon Table, Manicure Table With Dust Collector, Dong pin Table Manucure Professionnel, Salon Table DP-3481 nail salon table Nail art has been a trendy art in the beauty industry. Се повеќе и повеќе маникири започнуваат сопствен салон за нокти како бизнис. За почетници,...
 • DP-3107 Стилско биро за нокти со вентилатор за вадење
    DP-3107 Стилско биро за нокти со вентилатор за вадење параметри на производот Број на ставка Ставка Материјал Спецификација (цм) Големина на картон(цм) Картон CBM(м3) вкупна тежина(КГС) DP-3107 (A+C+D+D+C+B) Масикирска маса (без вентилатор) дрвено,метал, 240*48*80/135цм 40 53 85 0.18 0.73 96/111 81 53 16 0.07 141 53 15 0.11 141 53 15 0.11 81 53 16...
 • DP-3105 бесплатна комбинирана маса за маникир
  Маска за нокти DP-3105 со бесплатна комбинација на дупки за вентилација Параметри на производот Број на ставка Ставка Материјал Спецификација (цм) Големина на картон(цм) Картон CBM(м3) вкупна тежина(КГС) DP-3102 (A+C+F) Масикирска маса (без вентилатор) дрвено, метал, 118*48*80цм 40 53 85 0.18 41/51 81 53 16 0.07 0.31 85 53 13 0.06 DP-3103 (B+C+F) Масикир маса (без…
 • DP-3100 Модерна маса за маникир со голем капацитет
  DP-3100 Модерна маникир со голем капацитет Табела Параметри на производот Број на ставка Ставка Материјал Спецификации (цм) Големина на картон(цм) Картон CBM(м3) вкупна тежина(КГС) DP-3100 (A+C+D) Manicure table (без вентилатор) дрвено, метал, 120*48*80/135цм 40 53 85 0.18 48/58 81 53 16 0.07 0.36 141 53 15 0.11 DP-3101 (B+C+D) Manicure table (без вентилатор) дрвено,...
 • Acrylic plexiglass shields Clear Shield
  The role of the product: 1. This transparent plexiglass cashier shield acts as a physical barrier and helps maintain social distance. It can be installed on the checkout counter of the store, POS checkout area or customer service counter. When the beauty salon is using nails, it uses transparent acrylic…
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА