• Дома
 • Преклопен кревет за масажа
Преклопен кревет за масажа
 • Преносен стол за масажа DP-5900
  Стол за масажа заштитен DP-5900 Преносен стол / маса за масажа е погоден за терапевти кои нудат домашна услуга или патуваат за на работа. Овој мебел ќе им треба и на студијата за тетовирање или на спа-салоните. Нема многу простор? Преклопен мебел е она што ви треба. Стандардна димензија: 1.Целосна димензија: 88*51*см 2. Висина на седиштето: 47-57см 3. Потпирач за глава…
 • Пренослив кревет за убавина преклопен DP-BM2523-123
  Пренослив преклопен кревет за убавина DP-BM2523-123 Пренослив стол / маса за масажа е погоден за терапевти кои нудат домашна услуга или патуваат на работа. Овој мебел ќе им треба и на студијата за тетовирање или на спа-салоните. Нема многу простор? Преклопен мебел е она што ви треба. Стандардна димензија: 1.Целосна димензија: 186*70*51/85см 2. Преклопена димензија: 93*70*18цм…
 • DP-BM2723 Алуминиумски преклопен кревет за убавина
  DP-BM2723 Алуминиумски преклопен кревет за убавина Преносен стол / маса за масажа е погоден за терапевти кои нудат домашна услуга или патуваат за на работа. Овој мебел ќе им треба и на студијата за тетовирање или на спа-салоните. Нема многу простор? Преклопен мебел е она што ви треба. Стандардна димензија: 1.Целосна димензија: 186*70*61/82см 2. Преклопена димензија: 93*70*18цм…
 • Стол за масажа DP-5801
  DP-5801 Заштитен стол за масажа Преносен стол за масажа / маса е погоден за терапевти кои нудат домашна услуга или патуваат за на работа. Овој мебел ќе им треба и на студијата за тетовирање или на спа-салоните. Нема многу простор? Преклопен мебел е она што ви треба. Стандардна димензија: 1.Целосна димензија: 73*50*120см 2. Висина на седиштето: 55-61см 3. Потпирач за глава…
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА