• Дома
  • Преклопен кревет за убавина
Преклопен кревет за убавина
  • DP-BM2523 Дрвен преклопен кревет за убавина
    DP-BM2523 Дрвен преклопен кревет за убавина Преносен стол / маса за масажа е погоден за терапевти кои нудат домашна услуга или патуваат за на работа. Овој мебел ќе им треба и на студијата за тетовирање или на спа-салоните. Нема многу простор? Преклопен мебел е она што ви треба. Стандардна димензија: 1.Целосна димензија: 186*70*51/85см 2. Преклопена димензија: 93*70*18цм…
  • Пренослив кревет за убавина преклопен DP-BM2523-123
    Пренослив преклопен кревет за убавина DP-BM2523-123 Пренослив стол / маса за масажа е погоден за терапевти кои нудат домашна услуга или патуваат на работа. Овој мебел ќе им треба и на студијата за тетовирање или на спа-салоните. Нема многу простор? Преклопен мебел е она што ви треба. Стандардна димензија: 1.Целосна димензија: 186*70*51/85см 2. Преклопена димензија: 93*70*18цм…
  • DP-BM2723 Алуминиумски преклопен кревет за убавина
    DP-BM2723 Алуминиумски преклопен кревет за убавина Преносен стол / маса за масажа е погоден за терапевти кои нудат домашна услуга или патуваат за на работа. Овој мебел ќе им треба и на студијата за тетовирање или на спа-салоните. Нема многу простор? Преклопен мебел е она што ви треба. Стандардна димензија: 1.Целосна димензија: 186*70*61/82см 2. Преклопена димензија: 93*70*18цм…
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА