• Дома
  • Велосипед за вежбање
Велосипед за вежбање
  • Пренослива фитнес машина со педали за нозе
    Portable foot pedal fitness machine Product parameters Model: DP9601 The main parameters: Length 42cm width 39 height 30 Packing size 39 * 28 * 16.5DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции. 2.1KG G.W. 2.5KG Material: Steel Pipe Commodity type: mini exercise bike Product advantages [Family Physiotherapy Expert] Provides mild low-impact exercise to exercise arm and…
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА