• Дома
 • Електричен кревет за масажа
Електричен кревет за масажа
 • DP-8230 Електричен кревет за масажа (еден мотор)
  DP-8230 Електричен кревет за масажа (еден мотор) ДонгПин ви овозможува кревети за убавина на лицето во повеќе стилови и функции. Ајде одберете го вистинскиот за вашето студио / клиника! Електричните кревети имаат мотори без бучава доделени 3 години гаранција. Неелектричните кревети се дизајнирани за едноставна и лесна работа, така што секој корисник може да добие
 • DP-8273 Електричен кревет за убавина (два мотори)
  DP-8273 Електричен кревет за убавина (два мотори) ДонгПин ви овозможува кревети за убавина на лицето во повеќе стилови и функции. Ајде одберете го вистинскиот за вашето студио / клиника! Електричните кревети имаат мотори без бучава доделени 3 години гаранција. Неелектричните кревети се дизајнирани за едноставна и лесна работа, така што секој корисник може да добие
 • DP-8394 Електричен кревет за убавина (четири мотори)
  DP-8394 Електричен кревет за убавина (четири мотори) ДонгПин ви овозможува кревети за убавина на лицето во повеќе стилови и функции. Ајде одберете го вистинскиот за вашето студио / клиника! Електричните кревети имаат мотори без бучава доделени 3 години гаранција. Неелектричните кревети се дизајнирани за едноставна и лесна работа, така што секој корисник може да добие
 • Кревет за лице за убавина DP-G901
  DP-G901 Beauty кревет за лице електричен кревет за убавина (три мотори) ДонгПин ви овозможува кревети за убавина на лицето во повеќе стилови и функции. Ајде одберете го вистинскиот за вашето студио / клиника! Електричните кревети имаат мотори без бучава доделени 3 години гаранција. Неелектричните кревети се дизајнирани за едноставна и лесна работа, така што секој
 • Хидрауличен кревет за масажа DP-8322
  DP-8322 Параметри на производот за хидраулична масажа на кревет Точка БР.:DP-8322 хидраулична масажа за масажа на лице Димензии(мм):183*62*64см пакет:114*66*78см CBM:0.52CBM GW / NW:50KGS / 45KGS Боја:Различни бои достапни материјали:нерѓосувачки челик, висок квалитет на ПВЦ и сунѓер,дрво,карактеристики на метал: 1,какви било опции за боја на кожа од виенл 2. отстранлив потпирач за глава. 3.дупка за лице за ергономско позиционирање на телото 4.агол и висина на потпирачот за глава / потпирачот за нозе
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА