• Дома
 • Електричен кревет за убавина
Електричен кревет за убавина
 • DP-8030 Електричен кревет за убавина (еден мотор)
  DP-8030 Електричен кревет за убавина (еден мотор) Која е цената на креветот за едноставна терапија со масажа DP-8030? Бидејќи преработувачката индустрија продолжува да расте и да се шири, ќе има различни оценки и брендови на кревети за физиотерапија на пазарот. Со цел да се задоволи theубовта на пошироката јавност, Донгпин New
 • DP-8131 Електричен кревет за убавина (Два мотори)
  DP-8131 Електричен кревет за убавина (два мотори) ДонгПин ви овозможува кревети за убавина на лицето во повеќе стилови и функции. Ајде одберете го вистинскиот за вашето студио / клиника! Електричните кревети имаат мотори без бучава доделени 3 години гаранција. Неелектричните кревети се дизајнирани за едноставна и лесна работа, така што секој корисник може да добие
 • DP-8273 Електричен кревет за убавина (два мотори)
  DP-8273 Електричен кревет за убавина (два мотори) ДонгПин ви овозможува кревети за убавина на лицето во повеќе стилови и функции. Ајде одберете го вистинскиот за вашето студио / клиника! Електричните кревети имаат мотори без бучава доделени 3 години гаранција. Неелектричните кревети се дизајнирани за едноставна и лесна работа, така што секој корисник може да добие
 • DP-8194 Електричен кревет за убавина
  DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции. Ајде одберете го вистинскиот за вашето студио / клиника! Електричните кревети имаат мотори без бучава доделени 3 години гаранција. DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции
 • DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции
  DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции 3 години гаранција. DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции: CBM:0.76 DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции :1 Големина:184*83*60/82см Големина на пакување:167*69*66 DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции:59 DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции:69 DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции:150 DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции :DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции:Бело, DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции:DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции, DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции, DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции:DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции,DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции, DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции, метал,DP-8194 Електричниот кревет за убавина DongPin обезбедува кревети за убавина за лице во повеќе стилови и функции: Карактеристики:...
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА