• Дома
  • Количка за убавина
Количка за убавина
  • ДП-6037 3 Количка за убавина на нивоа
    ДП-6037 3 Количка за убавина на колички Количката за колички е мебел што мора да го имате во вашиот салон / студио. Кастори без бучава, непречено движење и функционалност е она што треба да го има убавиот количка. Стандардна димензија 1. Целосна димензија: 59*43*81см 2. Димензија за секоја чаша: 54*40см 3.Со еден држач за ламба 4.Може да се додаде со максимум 2 фиоки 5. Без звук
  • Количка за лице DP-6039 Beauty
    Количка за лице DP-6039 Beauty Количка за колички е мебел што мора да го имате во вашиот салон / студио. Кастори без бучава, непречено движење и функционалност е она што треба да го има убавиот количка. Стандардна димензија 1. Целосна димензија: 57*46*86см 2. Димензија за секоја чаша: 36*49см 3. Може да се додаде со максимум 2 фиоки 4.Медицински рицистери без звук 5.Друга опција по боја:...
  • Количка за лице за убавина DP-6038
    DP-6038 beauty facial trolley A trolley cart is a must-have furniture in your salon/studio. Кастори без бучава, непречено движење и функционалност е она што треба да го има убавиот количка. Стандардна димензија 1. Целосна димензија: 59*40*81см 2. Димензија за секоја чаша: 36*49см 3.Со еден држач за ламба 4.Може да се додаде со максимум 2 drawers 5.Noise-free medical…
1 Страница 1 на 1
Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА