Контакт

Name

Sandy Feng

Mailbox

убавина @ dong-pin.com

Телефон

+86-13630114410

Address one

Headquarters:2пат Jinfu Road Jiuqiao Road, Град од џиуијанг, Округ Нанхај, Foshan City,Провинција Гуангдонг, Кина

Address two

Branch office:1903, Expo Financial Center, Kuiqi Road, Chancheng District, Foshan, Guangdong, Кина

Sandy Feng

Mailbox

убавина @ dong-pin.com

Телефон

+86-13630114410

Адреса

1.Headquarters:2пат Jinfu Road Jiuqiao Road, Град од џиуијанг, Округ Нанхај, Foshan City,Провинција Гуангдонг, Кина
2.Branch office:1903, Expo Financial Center, Kuiqi Road, Chancheng District, Foshan, Guangdong, Кина
3.Магацин на САД: 1036 С Јупитер Ст. Сте 200, Гарланд, TX 75042

Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА